TAMNI NAMJEŠTAJ JE PRAVI PROLJETNI HIT, PRONAĐITE SVOJU NIJANSU


Dolazak toplijih dana i prvih zraka proljetnog sunca donijet će novu dozu svježih ideja za uređenje doma. Jedna od njih je tamni namještaj s kojim bi se rado poigrali u prostorijama doma.

Bez obzira na to volite li zagasite tonove ili ne s ovim ne možete pogriješiti. Ako imate ‘podvojene’ osjećaje isprobajte ga u jednoj sobi i ubrzo ćete vidjeti svu ljepotu koju u interijer unosi tamni namještaj.

Okviri za krevet i fotelje, konzolni stolići, kuhinjski elementi.. Toplija sezona pred nama kako u modi tako i u dizajnu interijera uglavnom donosi svijetle boje, no ovo proljeće dizajneri su plasirali nešto drugačije. Važno je slijediti osnove usklađivanja boja ako se odlučite na to da svoj dom obogatite divnim komadima namještaja u tamnim tonovima.

KAKO KOMBINIRATI BOJE?

Crni namještaj izvrsno će se uklopiti s bijelim zidovima i bež nijansama jastuka, tapeta i pletenih košara. Tamnoplavi komadi krasno se kombiniraju sa sivim i bakrenim detaljima dok će tamnozelena li tamnosiva jednostavno obožavati zlatne detalje. Ovo najbolje dokazuju megapopularne kuhinje s Instagrama. U kombinaciji s toplim drvetom u obliku radne plohe, zidnih polica ili lončanica cijeli dojam podiže se na razinu luksuza.

Osim što je efektan, tamni namještaj nije toliko teško održavati kao što se često misli. Odlučite se za kupovinu nove fotelje ili pak staru prelakirajte. Za malo sofisticiraniji look izaberite jastuke i sjedalicu bez uzorka u neutralnim tonovima. ‘Statement’ izgled postići ćete kombiniranjem s jakim bojama i upadljivim uzorcima. Starom namještaju podarite novo ruho i transformirajte dom za proljetnu sezonu u hit nijansama.

@hutchinson.house

Kompanija "Malak Janj" vrši izradu namještaja po mjeri; kuhinje, ugradbenih ormara, kreveta, kupaonskog namještaja, komoda, uredskog namještaja, dječje i spavaće sobe je najkvalitetnije rješenje za Vaš prostor vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima.

Konktaktirajte nas i zatražite ponudu

email: darmin@janj.ba 

Telefon (viber) 00387 63 399 603