Bosnian Arabic English German

O nama

Drvna industrija JANJ Donji Vakuf

slide4

Drvna industrija JANJ Donji Vakuf predstavlja prepoznatljiv brend u drvnoj industriji, prostire se na 35.000 m2 prostora od toga 25.000 m2 hala/natkrivenog prostora, a osnovana je davne 1901. godine kao pilana Feldbauer za vrijeme Austro-Ugarskog carstva. Sa više od 110 godina tradicije JANJ predstavlja jedan sinonim u polju građevinske stolarije (ili drvne industrije).

Okruženje bogato šumskim resursima, bogat asortiman proizvoda, visok nivo instalisanih kapaciteta, iskusna i kvalifikovana radna snaga, geostrateški položaj (smješten na čvorištu puteva i u blizini morskih luka ) su faktori koji su doveli do toga da JANJ decenijama bude vodeći brend u regionu kada je u pitanju građevinska stolarija. Iza sebe imamo milione ugrađenih prozora i vrata u domovini, u zemljama regiona (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Makedonija), na Bliskom Istoku, zapadnoj Evropi, sjevernoj Africi i u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza.

Drvna industrija JANJ Donji Vakuf je prošla i kroz težak period tranzicije, a od 2013. godine prelazi u vlasništvo grupacije MALAK GROUP doo Sarajevo i od tog momenta nosi naziv MALAK GROUP doo Sarajevo - Podružnica JANJ Donji Vakuf. Drvna industrija JANJ Donji Vakuf u novom okruženju prilivom svježeg kapitala modernizuje mašinski park, uvodi nove tehnologije i proizvode, renovira proizvodne hale i upravu preduzeća te otvara novi show room u krugu preduzeća.

Novi menadžment je u kratkom vremenskom periodu uspio da vrati JANJ na tržište zemalja u okruženju (Hrvatska, Srbija, Kosovo, Albanija), na tržište zapadne Evrope( Njemačke, Italije, Austrije...), na tržište Bliskog Istoka (Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Jordan, Oman...), u Egipat i Pakistan.

Posjedujemo certifikate: ISO 9001:2008 izdat od strane TÜV Reinland i CE - znak za vrata i prozore izdat od strane instituta IFT Rosenheim.

SVE ŠTO TREBATE OD DRVETA 
JANJ - DRVNA INDUSTRIJA

bg

Izvozimo širom Europe!

Pouzdanost. Kvalitet. Tradicija.

O nama

logo

Drvna industrija JANJ Donji Vakuf predstavlja prepoznatljiv brend u drvnoj industriji, prostire se na 35.000 m2 prostora od toga 25.000 m2 natkrivenog prostora. Osnovano davne 1901. godine.

Lokacija