Karijera

Svijet prilika

Dobrodošli u svijet prilika i mogućnosti gdje se vaša strast i talent mogu uklopiti u našu dugu i čarobnu priču. Naša kompanija se ponosi svojom tradicijom, predanošću i inovativnošću, te smo uvijek u potrazi za talentiranim pojedincima koji dijele našu strast prema drvetu i izradi namještaja.

Naša priča je priča o kreativnosti i izradi vrhunskih komada namještaja od punog drveta. Svaki član naše ekipe doprinosi ovom nesvakidašnjem nasljeđu, a zajedno gradimo budućnost gdje se tradicija i inovacija susreću.

Kako se prijaviti

Ako dijelite našu strast prema drvetu, kvalitetu i tradiciji, i želite postati dio naše priče, pratite naše objave za slobodna radna mjesta. Također, slobodno nam možete poslati svoje motivirajuće pismo i CV putem e-maila na adresu [email protected]. Učinite svoju karijeru dijelom priče koja seže unazad vjekovima i koja nastavlja rasti i razvijati se. Pridružite nam se i budite dio naše posvećene ekipe koja stvara komade namještaja koji donose toplinu, karakter i eleganciju u svaki dom.