Uslovi korištenja i kupovine

Uslovi korištenja

MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.janj.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, „online“ kupovine te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni www.janj.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u „online“ prodavnici MALAK Janj. Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima „online“ poslovanja. Korištenjem MALAK Janj „online“ prodavnice svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja „online“ trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na +387 30 201 045 ili na e-mail adresu [email protected].

MALAK Janj „online“ prodavnica radi svaki dan u godini od 0:00 do 24:00. Pristup ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a, Firefox-a i drugi. Kupovinu može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja. Pristup može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na www.janj.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na www.janj.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude. Svaki korisnik samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice www.janj.ba podložno je tužbi.

Fotografije u „online“ prodavnici www.janj.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na www.janj.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. MALAK Janj „online“ prodavnica će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici www.janj.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici www.janj.ba.

MALAK Janj „online“ prodavnica nastoji dati najbolju moguću uslugu. MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na broj telefona +387 30 201 045 ili na e-mail [email protected].

MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice janj.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom. Stranica www.janj.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf, ID 4236666260005. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja. Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice janj.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na www.janj.ba su pravo kompanije MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf i zaštićeni su. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf je strogo zabranjeno. MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice janj.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice janj.ba krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice janj.ba. Pravo korištenja stranice janj.ba je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica. Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice. MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama. Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice janj.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da MALAK Janj d.o.o. Donji Vakuf ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. +387 30 201 045 ili na e-mail adresu: [email protected].

Naziv firme: "MALAK Janj" d.o.o. Donji Vakuf

Sjedište: ul. 770. Slavne brdske brigade bb, 70220 Donji Vakuf, Bosna i Hercegovina

ID broj: 4236666260005

PDV broj: 236666260005

MBS: 51-01-0073-17